Hoe kan ik je van dienst zijn?

Mijn naam is Leila Kubegusa.

Alles wat hier gebeurt, gaat over:

 • innerlijk werk
 • diepgaande persoonlijke ontwikkeling
 • gevoelens en trauma's verwerken
 • belemmerende overtuigingen veranderen
 • holistisch mindsetwerk
 • afstemmen
 • bewust manifesteren
 • intuïtie ontwikkelen

 

Ik help ondernemers met hun 'innerlijk werk' zodat ze moeitelozer en afgestemd hun bedrijf vormgeven.

Ik heb een bijzonder boontje voor bezielde ondernemers die hun eigen ding willen doen, en van de wereld een mooiere plek willen maken.

Ik heb dat tedere gevoel 
voor elke 'zot', en elke 'dwaas' 
die niemands knecht is, niemands baas
voor wie zich elke kudde sluit   (Herman Van Veen, Nederlandse cabaretier)

Ja, echt.

 

Klinkt dit bekend in je oren?

 • Je maakt van je missie je bedrijf, je doet dat 'vanbinnenuit'
 • Je bent je bewust dat je de schepper bent van je eigen realiteit
 • Je weet dat je mindset hierbij essentieel is
 • Mindset is de som is van jouw mentale, emotionele, somatische én spirituele processen #samen #heelheid (Of misschien weet je dat nog niet hélemaal zeker? Lees dan zeker verder!)
 • Je hebt een groot hart voor mensen en de wereld, je wilt zo graag verbinding en vervulling met anderen beleven #endierenook
 • Je wilt leven en werken vanuit vertrouwen, vrijheid en liefde #lamour #ahhh
 • Gezond verstand is belangrijk, én je hebt een donkerblauw vermoeden dat er veel méér te leren valt over business + bewustzijn

 

Want, dit heb je helaas niet op school geleerd:

 • Hoe interpreteer je precies wat je allemaal beleeft 'vanbinnen'?
 • Hoe werkt dat manifesteren dan juist? (De Wet van Aantrekking is immers slechts één kracht die beïnvloedt wat jij aantrekt in je leven en bedrijf!)
 • Wat is het verschil tussen al die gevoelens en jouw intuïtie die jouw kompas is?
 • Wat betekent overprikkeling van gevoelens, en hoe ga je daar mee om?
 • Hoe weet je wanneer een belemmerende overtuiging écht weg is?
 • Waarom blijven sommige patronen hardnekkig terugkomen in je leven?
 • Wanneer weet je dat je (ongewenst) beïnvloed wordt door iets van buitenaf?
 • Hoe ga je hier best mee om?

 

Het antwoord op deze vragen is het innerlijk werk dat ik faciliteer met ondernemers:

 • Belemmerende overtuigingen opruimen
 • Gevoelens verwerken
 • Overprikkeling managen
 • Leren afstemmen op jouw innerlijke 'bron'
 • Helder weten welke actie juist is voor jou
 • Die actie met redelijke moeiteloosheid en zo veel mogelijk vreugde uitvoeren (of delegeren haha..)

 

Als jij je bovendien herkent in de eigenschappen toegeschreven aan HSP'ers, hooggevoeligen of hoogbegaafden, dan zit je helemaal op het juiste adres. Ben je je bewust dat echt niet iedereen zich hierin herkent? Leuk toch, om dit toe te geven aan jezelf?

 

HSP / Diepbewust / Hooggevoelig / Hoogbegaafd? What's in a word?

   Divergent denken

   Snel van begrip

   Creatief en leergierig

   Verbanden zien

   Ondernemend

   Verlangen naar autonomie

   Veel waarnemen

   Nood aan integriteit en authenticiteit

   Geleid door intuïtie

   Moeite met hiërarchische structuren

   Groot rechtvaardigheidsgevoel

   Verlangen naar zingeving

Mijn achtergrond

Zelf herken ik me in deze eigenschappen. Al van in mijn kindertijd nam ik veel meer waar dan anderen om mij heen. Ik was me bewust van dingen waar niemand in mijn omgeving aandacht aan schonk. Doorgaans had ik bepaalde zaken sneller door dan anderen. Maar ik had ook meer tijd nodig om mijn gevoelens te verwerken. Helaas konden noch ikzelf noch mensen om mij heen begrijpen wat er met en in mij gebeurde, laat staan hoe hiermee om te gaan.

Bijgevolg heb ik de eerste helft van mijn leven zwaar overprikkeld, diep gefrustreerd en met weinig energie geleefd. Pas toen ik als volwassene intensief aan mijn persoonlijke ontwikkeling begon te werken, viel alles in zijn plooi. Ik begon te begrijpen hoe ik in elkaar zat, wat mijn missie was en hoe ik mezelf het beste kon ontwikkelen. Ik gun dit iedereen die hier naar op zoek is voor zichzelf. Leven zonder grond onder je voeten is nefast voor de feestvreugde. #feestvreugde

Mijn professionele leven leidde me eerst in de IT waar ik als consultant uiteindelijk in leiderschapsrollen terechtkwam op verschillende plekken in de wereld. Na 12 jaar - en een fixe burn-out - werd ik zelfstandig ondernemer. Alles wat ik had geleerd in de grote bedrijven was relevant om mijn ondernemingen vorm te geven: zelf-sturing, efficiëntie, aansturen van teams, creative problem solving, conflictresolutie, communicatieprocessen, constructief onderhandelen en actief luisteren.

Die burn-out die ik kort vermeld hierboven? Twee redenen:

 • Ik (her)kende de grenzen, behoeftes en signalen van mijn lichaam niet
 • Hoe hoger ik de corporate ladder beklom, hoe meer ik te maken kreeg met dingen die volstrekt tegen mijn persoonlijke waarden ingingen

Ik had behoefte aan méér integriteit, transparantie, vertrouwen, bezieling en vreugde. Werken, louter en alleen om winst te maximaliseren, daar werd ik doodongelukkig van.

 

Visie

Mijn visie is dat het oplossen van onze belemmerende overtuigingen leidt tot het helen van de innerlijke wonden waar we ons niet altijd van bewust zijn. Op collectief vlak heeft dit een duurzame en serene socio-economische evolutie tot gevolg. Zowel in Vlaanderen, Nederland alsook wereldwijd verlangen wij mensen immers naar verbinding, vrede en vervulling. Zeker in deze tijden van overgang. Het welzijn van ieder individu is van belang en heeft een liefdevol domino-effect op de samenleving. Als jij van je missie je bedrijf wil maken, zul je erg baat hebben met PrachtWerk.

Jij als hooggevoelig en hoogbegaafd ondernemer speelt een belangrijke rol: de wereld wacht met bonzend hart op jouw creativiteit en initiatief.

Er is een beweging aan de gang op aarde, zonder centrale leider of instituut, van mensen die bewust hun eigen kracht ontwikkelen. Vanbinnenuit. Deze beweging is de wereld aan het beïnvloeden op een positieve manier.

 

Groeien in je bewustzijn, is groeien met je bedrijf. Simpel.

Toen ik zelf de overstap maakte van werknemer naar zelfstandige in 2010, kwam mijn persoonlijke groei in een onverwachte versnelling terecht. Mijn leven inrichten zonder dat een werkgever of andere autoriteit me vertelde wat ik moest doen, was nieuw. Het vereiste dat ik verfijnde vaardigheden ontwikkelde om in vertrouwen, vrijheid en overvloed te leven zonder opnieuw in een burn-out te sukkelen. Hierdoor namen de kwaliteit en vreugde in mijn persoonlijke en professionele relaties met anderen aanzienlijk toe. Dit proces bracht mij diepe persoonlijke heling en inzichten over hoe ons individueel succes impact heeft op wat er collectief speelt in de wereld. Het heeft me zachter en sterker gemaakt tegelijkertijd. Ik vind het compleet heerlijk en een grote eer om andere ondernemers te mogen begeleiden in hun meest kwetsbare processen om hun dierbaarste werk neer te zetten.

 

Geïnspireerd?

Hier kun je een afspraak maken voor een verkenningsgesprek. Ik heb plek voor ongeveer 40 trajecten per jaar. Hier lees je alles over deze zeer persoonlijke trajecten innerlijk werk.

Ben jij een hooggevoelige of hoogbegaafde ondernemer die met je hart en kennis ten dienste wil staan van anderen zonder jezelf te kort te doen? En zoek je iets dat je naar het volgende niveau kan brengen? (Hoe dat er dan ook uitziet voor jou specifiek!) Iets waar je jezelf en je klanten een echt cadeau mee doet? Laat dan zeker van je horen. Hoe meer mensen hun puurste potentieel ontplooien, hoe zoeter de dans en ons paradijs op aarde zullen zijn. Dit werk is waar hárd dromen en pragmatisch handelen elkaar ontmoeten.

Op een liefdevolle, duurzame, persoonlijke en collectieve evolutie!Leila Kubegusa

Graag een verkenningsgesprek?

Vul het contactformulier in

Of bel +32 (0) 483/408.366

De beste momenten om te bellen zijn op weekdagen tussen 10 en 13u.