Succesverhalen

Hoe mijn bijzondere klanten de trajecten hebben ervaren

Zes vragen aan Annick Vermeulen, mede-zaakvoerder, vertaler en copywriter bij Letters & Pixels. In zes korte video's:

  1. Hoe heeft dit innerlijk werk impact gehad op je werk en missie?
  2. Hoe heeft dit innerlijk werk impact gehad op je persoonlijk leven?
  3. Waarom koos je ervoor om dit innerlijk werk met mij te komen doen?
  4. Hoe was de structuur van een sessie voor jou?
  5. Hoe vond je de ondersteuning tussen de sessies door?
  6. Een voorbeeld van iets dat vlotter gaat sinds het innerlijk werk.

 

Lien De Pau is serieel ondernemer, en runt de Travak Business School, de eerste online business school van Vlaanderen. In 2015 verscheen ze op het Nederlandstalige ondernemerstoneel door Zeker Van Haar Zaak op te richten, hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers. Kort nadien publiceerde ze haar eerste boek 'Get Real', over elke dag je 'goesting' doen als ondernemer. Lien is een van de eersten die ik de term 'freedompreneur' hoorde gebruiken. Haar bijzondere missie gaat dan ook over vrijheid. Ze helpt ondernemers om een succesvol bedrijf te creëren, zonder er slaaf van te worden.


Leila is een spiritual rebel die de brug kan slaan tussen analytisch denken en spiritueel voelen en daardoor een veilige ruimte creëert om tot de essentie te gaan van het probleem.

Karen Schroeven studeerde zang aan het Conservatorium van Antwerpen en Dramatische Kunst aan het Hoger Instituut Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Ze is freelance actrice met ruime ervaring in theater, medisch theater en de media. Door haar werk in bedrijfstrainingen heeft ze verfijnde vaardigheden ontwikkeld rond communicatie, leadership, ownership, assertiviteit, veiligheid en teambuilding. Al meer dan 20 jaar is ze bewust aan het werk met diverse vormen van persoonlijke ontwikkeling. Ze schrijft:


Haar passie voor, kennis van, haar diepe betrokkenheid en mededogen bij, het helen van trauma's en de overtuigingen die hiermee verbonden zijn ervaar ik als een groot geschenk voor mezelf, voor iedereen die haar ontmoet en voor het collectieve bewustzijn waar we allen deel van uitmaken.

Inge Vandecaetsbeek is zaakvoerder van Social Balance. Ze helpt hoogbegaafden met traumaverwerking vanuit een holistische en sjamanistische visie.


Zonder twijfel is het traject dat ik bij Leila heb doorlopen het meest waardevolle dat ik tot hiertoe heb gevolgd.

Josje Leijdekkers is een diep-bezielde millennial, solo-onderneemster en digital nomad. Mét een Master in de Rechten in de achterzak. Ze schrijft:Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze ontwikkeling heb mogen doormaken en wens iedereen zo’n ervaring toe!

"Ik heb genoten van een prachtig traject bij Leila. Diepgaande sessies, waarvan ik elke keer weer volledig geïntrigeerd, geïnspireerd en als het ware ge-reset terugkwam. Om als solo-onderneemster volledig te kunnen gaan bloeien en groeien, was het voor mij belangrijk om eerst de beperkende gedachtepatronen die zich in mijn hoofd genesteld hadden, aan het licht te brengen. Je kunt namelijk alle boeken in de wereld lezen over hoe je een business succesvol kunt maken, als jij niet diep van binnen voelt dat je dat kunt, gebeurt er niets.

Leila laat je niet alleen zien welke beperkende gedachtepatronen er in jouw hoofd spelen en waar deze vandaan komen, ze roept ze ook op geheel eigen wijze een halt toe. Ze doet dit met heel veel respect en begrip. Sinds de start van het traject bij Leila voel ik me positiever, zelfstandiger en kan ik steeds beter grenzen stellen. Door meer volmondig ‘ja’ te zeggen tegen de dingen die goed voelen, en de dingen waar te veel twijfels rondom hangen te laten varen, komen er steeds meer opportuniteiten in mijn leven die mij als persoon en onderneemster laten groeien.

Op de momenten dat ik moeilijke keuzes moet maken of een moeilijk gesprek moet voeren, durf ik nu te vertrouwen dat wat ik diep van binnen voel, goed is. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze ontwikkeling heb mogen doormaken en wens iedereen zo’n ervaring toe!"

Digital nomad Linda Even leidt al vóór haar dertigste verschillende succesvolle bedrijven. Om er twee te  noemen: About The Menu, waarin ze menukaarten voor horeca-zaken naar het next level tilt, en Flying Concepts waarin ze, samen met haar zakenpartner, bedrijven helpt met online marketing. Haar passies zijn reizen, groeien, ondernemen en genieten. Ze schrijft:


Het is een cadeautje voor jezelf en je business!

Cindy Maas is een geboren ondernemer. Naast yoga teacher en oprichtster van yoga studio YMCE, is ze mede-zaakvoerder van vzw Relax In de Klas en Iedereen Zent. Cindy is ook publiek spreker. In 2016 was ze een van de zes sprekers op de eerste editie van het speakers event Let's Talk About van het netwerk voor vrouwelijke ondernemers Zeker Van Haar Zaak. Het was een waar genoegen om de mooie missie van Cindy een stukje mee te ondersteunen.  Ze schrijft:Ik ben nu een paar maand verder en nog steeds heb ik kleine aha-momentjes waarbij ik aan onze sessies terugdenk. Binnenkort tijd om de volgende laag af te pellen.

 

Lieselot Geeregat is zaakvoerder van Lot of Design. Helemaal op maat vereeuwigt ze jouw mijlpalen in een kaart, juweel of huisstijl zodat deze niet zomaar voorbijglippen! In haar webshop Luna Lotta kun je tevens met enkele muiskliks haar unieke creaties kopen. Ze schrijft:Jouw sessies doen echt hun werk en hebben voor mij veel uitgeklaard.

Ellen Plasmans schrijft:


"Heel eerlijk? Ik weet zeker dat, buiten de geboorte van mijn 2 zoontjes, niets zo een positieve impact op mijn leven heeft gehad als het werk dat ik met Leila heb gedaan, en nog steeds doe. De warmte, authenticiteit, wijsheid en ervaring die zij uitstraalt, en ook effectief bezit, is een ongelooflijke bron van inspiratie voor mij.

De techniek van theta healing heeft bij mij blokkades opgeheven waar ik al jaren geen weg mee wist.

De techniek van theta healing heeft bij mij blokkades opgeheven waar ik al jaren geen weg mee wist. Waarvoor ik al meerdere psychologen en therapeuten had geconsulteerd. Er knaagde voortdurend iets in mijn binnenste waardoor ik steeds op zoek ging naar bevestiging van anderen en niet op mezelf, mijn intuïtie, mijn aanvoelen, durfde te vertrouwen. Maar die bevestiging van anderen geeft maar tijdelijk steun. Leila begeleidt me op een heel fijne, rustige manier naar diep in mezelf. Naar de bron van de dingen. Naar mijn innerlijke wijsheid. En daar waar er zich moeilijke dingen aandienen, helpt ze om dit te transformeren.

Als ik het zo opschrijf lijkt het misschien ingewikkeld. Maar dat is het niet. Ik pas de techniek nu zelf ook thuis toe. Het geeft echt rust en heel veel vertrouwen om zo op mezelf te kunnen terugvallen nu. Dat heeft geen enkele therapiesessie me ooit gegeven. Ik kan met Leila praten over dingen waar ik met niemand anders over praat. Zij leert me hoe ik als ondernemer met een missie heel voorzichtig met mezelf dien om te gaan. En ze leert me mezelf zien wie ik werkelijk ben, los van alle verwachtingen van anderen, de maatschappij, de structuren.

Dat ik zelfstandig ondernemer ging worden, wist ik al heel mijn leven, ergens was dat een overtuiging van 'ooit komt de tijd'. Dankzij Leila is dat nu in een stroomversnelling geraakt en wat zo super is, is dat ik voel dat ik fundamenteel de juiste dingen aan het doen ben. Alles klopt gewoon. Voor mij is mijn 3-wekelijkse afspraak bij Prachtwerk momenteel het allergrootste geschenk aan mezelf dat ik me kan geven. Ik hoop echt dat Leila, de thetahealing-methode en Prachtwerk nog heel wat in beweging gaan zetten in de wereld. Want het is zo nodig!"

Els Sevenants, yoga teacher en medezaakvoerder van YMCE schrijft:


"Iets meer dan één jaar geleden ben ik volledig zelfstandige geworden en merkte na een paar maanden dat steeds dezelfde gedachten, overtuigingen naar boven kwamen, dikwijls gepaard met angst, onzekerheid. Maar kon nooit duidelijk de vinger erop leggen. Na een kennismaking met Leila, de knoop doorgehakt en samen een traject opgestart.

Leila helpt je om te groeien als persoon, je eigenheid met al je kleine kantjes te zien, accepteren en vandaar uit je vleugels uit te slaan.

Al in de eerste sessie stelde Leila de juiste vragen en al even snel werd duidelijk dat die overtuigingen niet gingen over mijn huidig leven als onderneemster, wat ik eigenlijk verwacht had, maar teruggingen tot in mijn kindertijd/jongvolwassene. Confronterend, soms pijnlijk. Maar hoe moeilijk het soms ook was, des te zachter werd Leila. Niet opdringerig, eerder aanwezig. In onze huidige maatschappij beperken we groeien dikwijls tot groeien naar meer klanten, meer omzet, zeker als ondernemer. Alsof we alleen nog maar dat zijn.

Leila helpt je om te groeien als persoon, je eigenheid met al je kleine kantjes te zien, accepteren en vandaar uit je vleugels uit te slaan. En dat is misschien wel haar grootste verdienste, neen, haar grootste wijsheid. Ik leer nu veel beter te luisteren naar mijn ‘stemmetjes’, dat is een proces en ben er nog niet. Maar je weet wat ze zeggen: het gaat niet om het doel, maar om de reis. Namasté, Leila."

Kathleen Steegmans is naast mede-oprichtster van graphic design buro Mist Images tevens full time visual artist en zaakvoerder van haar eigen project Images from my Life & Mind. Ze schrijft:


"Na het volgen van een businesscoaching programma, diverse challenges over marketing, social media & zichtbaarheid aangevuld met tientallen boeken en podcasts dacht ik helemaal klaar te zijn om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Tot bleek dat ik weerstand voelde, veel weerstand. Om één of andere reden die ik toen nog niet kon verklaren kwam het er maar niet van om alles wat ik geleerd had ook werkelijk te gaan toepassen.

Onzekere gevoelens, diepgewortelde overtuigingen en twijfels hebben plaats gemaakt voor een weten dat van binnen komt, vage ideeën zijn vervangen door concrete doelen.

Ik had intussen ook tientallen boeken over persoonlijke ontwikkeling gelezen waarin stond dat ik ‘echt moest voelen’ wat ik wilde bereiken. In die boeken stonden veel tips & trics maar dat ‘voelen’, daar kon ik me weinig bij voorstellen. Hoe doe je dat dan?

Toen kwam ik Leila tegen. Ik was getriggerd door wat ze vertelde over de invloed van onze onbewuste overtuigingen en na een tijdje twijfelen (is dit wel iets voor mij? gaat dit wel werken? is het niet te ‘spiritueel’? …) besloot ik haar programma te volgen. Vandaag was onze achtste en dus laatste sessie en wauw, wat een verschil!  Ik weet nu hoe ik kan voelen, luisteren naar mezelf, doen wat goed is voor mij zonder dat anderen daar nadeel van ondervinden. Onzekere gevoelens, diepgewortelde overtuigingen en twijfels hebben plaats gemaakt voor een weten dat van binnen komt, vage ideeën zijn vervangen door concrete doelen en voor het eerst heb ik nu écht het gevoel dat ik helemaal klaar ben om alles uit zowel het leven als mijn bedrijf te halen op een manier die past bij wie ik ben."

Yvette Rooding is een echte krachtvrouw, geboren ondernemer en hypnotherapeut. Je vindt haar terug op www.yvetterooding.nl in Nederland. Dit schrijft ze:


"Omdat ik bij mijzelf nog issues bemerkte op het gebied van overvloed en geld, besloot ik dit met Leila eens te onderzoeken. Ik kende ThetaHealing van ‘horen zeggen’ en was erg benieuwd hoe ik het zou ervaren. Omdat ik in Nederland woon en Leila in België hadden we besloten om de sessies via Skype plaats te laten vinden.

Ik was heel blij met de snelheid waarmee ik deze veranderde omstandigheden al kon ervaren.

Mijn verwachtingen werden eigenlijk overtroffen. Allereerst is Leila een bijzonder prettig mens om mee te werken. Zij zorgde er, zelfs op deze afstand, voor dat ik mij geheel veilig en ontspannen voelde. De overtuigingen die erbij ingebakken zaten gingen voornamelijk over het ‘waard zijn om overvloed te krijgen’. En zij bleken niet alleen belemmerend maar ook nogal sterk.

In de dagen erna voelde ik echter al een soort van veranderingen. Ik stuurde ineens mails naar mensen van wie ik nog geld mocht ontvangen en ik voelde niet meer het schuldgevoel waarmee dit normaal gepaard ging.

Ik voelde het in kleine dingen, maar ook in grote dingen. Zo hebben we ineens een nieuwe auto die ik al heel lang wilde en niet kon betalen. We konden onze auto zomaar ineens omruilen voor deze! Ik was heel blij met de snelheid waarmee ik deze veranderde omstandigheden al kon ervaren.

Al met al ga ik binnenkort nogmaals sessies met Leila aan, want ik heb nog wel wat overtuigingen die mij belemmeren en zij is werkelijk een heel goede coach. Ik beveel haar met heel veel plezier aan!"

 

"Transformatie komt nooit alleen, zo blijkt. Het is ergens begonnen, in de praktijk van Leila, en heeft zich met veel zachtheid op alle vlakken van mijn leven voortgezet. Allereerst voelbaar op lichamelijk vlak maar nu, een paar maanden later, kan ik vaststellen dat het leven vriendelijk is geweest voor mij. Het voelt alsof ThetaHealing mijn boodschap aan het universum duidelijk heeft laten weerklinken, waardoor deze laatste kan antwoorden met alle mogelijke hulp. Het was geen ‘vingerknip-ervaring’ die stopt bij afloop van de sessie maar een op-weg-zetten, voor m’n hoogste en beste goed. Bedankt Leila!"


– Griet Vanzeghbroeck | Mechelen (B)

 

Helena Vanden Bergh, zaakvoerder van Lichaamsgerichte Seksuologische Begeleiding schrijft:


"Hoi Leila, 
vorige maand bij je langs geweest en de facebookpagina is echt geboren!
Thanks so much! 
liefs,
Helena"

 

 

"ThetaHealing toepassen geeft mij snel rust en balans. Ik werk er vaak mee met mijn klanten met snelle en duidelijke resultaten als je de sleutelovertuigingen weet te transformeren."


– Peter Grard, Zielsmissiecoach | AykoHuis (B)

 

Sonja Vinckx heeft een echte ondernemers-spirit. Ze was op zoek naar meer vreugde en vrijheid in haar werk en leven. Ze schrijft:

En een cadeau voor de mensheid!