PrachtWerk is de ideale aanvulling bij de meer traditionele business coaching waarin je je niche scherpstelt, je ideale klant bepaalt, wat je missie is, welk business model het beste voor je past en welke stappen nodig zijn om je doelen te behalen. De grootste valkuil voor ondernemers is niet weten hoe je onderbewustzijn werkt. De grootste valkuil voor hooggevoelige en hoogbegaafde ondernemers is niet weten hoe je gevoelens werken.

Met PrachtWerk begeleid ik jou als hooggevoelige of/en hoogbegaafde ondernemer met je innerlijk groeiproces waarbij de onbewuste overtuigingen die de groei van je bedrijf tegenhouden op een duurzame en liefdevolle manier worden veranderd. Een succesvolle business creëer je immers vanbinnenuit.

PrachtWerk is een vorm van business coaching waarin je bij je innerlijk groeiproces wordt begeleid.

Als ondernemer heb ik zelf ervaren dat je perfect kunt weten wat je wilt en hoe het te doen, maar als jouw onderbewustzijn tegenwerkt, is het vechten tegen windmolens. Daar krijgt je lijf stress van en van chronische stress word je uiteindelijk ziek. Het is geen toeval dat de helft van Vlaanderen en Nederland met een burn-out zit.

De krachtigste en meest liefdevolle manier om je onderbewustzijn op te schonen is de ThetaHealing® Techniek van Vianna Stibal. In individuele sessies begeleid ik je om de oorzaak van je belemmerende overtuigingen op te sporen en voorgoed te veranderen. Dit doe ik met de grootste eerbied en zorgzaamheid voor jouw unieke pad. Met dit werk ontwikkel je je puurste potentieel.

Wil jij dit ook?

Bekijk dan zeker het aanbod of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Download ook zeker het gratis e-boek Daarin krijg je alvast een voorproefje van de overtuigingen over vrijheid en innerlijk leiderschap die mij en vele andere ondernemers hebben geholpen om onze droomprojecten te realiseren.

Op een liefdevolle, duurzame, persoonlijke en collectieve evolutie!

Leila Kubegusa

Met PrachtWerk pak je doelgericht de onbewuste blokkades aan die je tegenhouden om de volgende stap te zetten in je bedrijf. Niet alleen word je je bewust van wat je blokkeert, je gaat het effectief veranderen. Nee, je gaat er niet alleen over praten, niet alles een 'plek' geven of analyseren. Je leven en bedrijf zullen echt ver-an-de-ren. Je gevoel, gedachten, overtuigingen, acties, gewoontes, patronen, resultaten worden anders. Je groeit en kijkt niet om. Tenzij in vertedering over hoe je toen nog iets niet wist of kon, en nu wel. Als je van hartgedragen en efficiënt werken houdt, dan is dit werk voor jou. Als je van je missie je job wil maken, dan ben je hier op het juiste adres. Als je nu al in vertrouwen en vrijheid in je bedrijf staat, dan zal dit werk nog meer wind onder je vleugels steken.

PrachtWerk is een vorm van business coaching waarin je bij je innerlijk groeiproces wordt begeleid.

Je gedrag wordt beïnvloed door de overtuigingen in je onderbewustzijn. Daar kan geen wil tegenop. Goed nieuws: dat hoeft ook helemaal niet! Je wilskracht en onderbewustzijn zijn geen concurrenten. Ze dienen met elkaar op 1 lijn te worden gebracht. Dat is wat ik je bied met PrachtWerk. Stel je voor dat in je onderbewustzijn alleen maar dingen zitten die jouw bedrijf succesvol maken. Hoe zou het zijn als alle processen in je bedrijf moeiteloos stromen? En ja, dit gaat ook en allereerst over je eigen diepste processen en mogelijk onverwerkte trauma's. Ook ik ben hier door gegaan. Niet per se altijd comfortabel, en het Oh-zo-waard! Daarom weet ik maar al te goed dat dit werk authenticiteit, eerbied en zorgzaamheid vraagt. Iedereen met wie ik werk, heeft haar/zijn unieke pad en missie. 

Als ondernemer ben jij degene die je bedrijf vormgeeft en ontwikkelt. Hoe jij als mens je werkelijkheid beleeft, heeft daarom een gigantische impact op het succes van je bedrijf. Waar jij persoonlijk tegenaan loopt, vertaalt zich op een of andere manier in jouw bedrijf. Als je klanten, werknemers, freelance medewerkers, of leveranciers hebt, heeft alles wat er in jou leeft invloed op de dynamiek en het resultaat van die samenwerkingen.

Er is altijd die volgende stap in je bedrijf. Leven is groeien. De enige constante is verandering. 

Dagelijks neem je beslissingen die impact hebben op je bedrijf. Die beslissingen neem je op basis van waar je zit in jouw ontwikkeling op dat moment. Zodra je zelf evolueert, ben je in staat om met die nieuwe inzichten, nieuwe, andere ("betere") beslissingen te nemen.

 

Je weet inmiddels dat een positieve mindset belangrijk is om te leven in overvloed en vervulling. Jij bent immers degene die jouw werkelijkheid creëert. Toch is positief denken niet genoeg. Immers worden je gedachten beïnvloed door je gevoelens (en omgekeerd!). Aan de grond van dit alles liggen jouw overtuigingen: wat jij gelooft dat waar is over jezelf, je bedrijf, geld, anderen, het bestaan, enz.

Zelfs met alle praktische troeven in handen, kun je zitten vechten tegen windmolens. Is dit ook voor jou de missing link?

De valkuil voor vele ondernemers is niet weten hoe je onderbewustzijn werkt. Meer dan 80% van je overtuigingen zitten nl. in je onderbewustzijn. Letterlijk: je weet niet wat er zit, laat staan hoe dit invloed heeft op je leven en werk. Bovendien kun je soms bewust kiezen om iets te veranderen en merken dat sommige gevoelens, gedachten en patronen halsstarrig terugkomen. Zó krachtig is je onderbewustzijn!

 

Als dat geen geweldige vraag is! Het antwoord geeft je nl. inzicht in wat jij bewust kunt doen om je onderbewustzijn op te ruimen, 'proper' te houden en dus te beschermen. Je bent dus geen slachtoffer van omstandigheden.

Er zijn vele manieren waarop overtuigingen terechtkomen in je onderbewustzijn. De belangrijkste (omdat ze het diepste zitten):

  • Je kindertijd
  • Je voorouders
  • Je DNA
  • Collectieve overtuigingen van groepen waar jij of je voorouders deel van uit maken of hebben gemaakt
  • Cultureel erfgoed, overtuigingen van de culturen en subculturen waar jij of je voorouders deel van uit maken of hebben gemaakt
  • Reclameboodschappen
  • De media, TV, radio, internet
  • Gamen
  • Autoriteiten

Tot je het onbewuste, bewust maakt, zal het je leven beïnvloeden, en je zult het 'het lot' of 'pech' noemen.

Welke boodschappen zijn er via deze kanalen in jouw onderbewustzijn terechtgekomen? Hoe heeft dit impact op jouw bedrijf? Zijn dit overtuigingen die jouw plannen ondersteunen? Geloofden jouw voorouders dat het mogelijk was om elke dag te doen wat je graag doet en er bovendien goed voor betaald te worden? Denk jij dat je onvermijdelijk de patronen van je familie moet herhalen? Hoeveel reclame komt er dagelijks op je af, en wat doet dat met jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld? Ben jij de architect van je eigen leven? Durf jij je eigen weg te gaan als bepaalde 'autoriteiten' zeggen dat dat onrealistisch is?

 

Voorkomen + Opruimen + Onderhouden
Als je je tanden nooit poetst, weet je dat er bacteriën komen die gaatjes veroorzaken. Als je je wagen geen regelmatig onderhoud geeft, krijg je problemen met olie, remmen, enz. Als je je relaties niet koestert en geen aandacht geeft, verwateren ze of onstaan conflicten. Aandacht geven aan wat voor jou belangrijk is, voorkomt deze problemen. Heb je toch brokken gemaakt? Alles kan hersteld worden. Loopt alles terug lekker? Zorg er dan voor dat dat zo blijft.
Met je onderbewustzijn is het net zo: je dient kieskeurig te zijn over waarmee je je onbewustzijn laat programmeren. Als je niet het leven leeft dat je hart verlangt, dan zit er steevast iets in je onderbewustzijn dat dat zo creëert. Alles in en om je lichaam vertelt je immers hoe het met je gesteld is: ziekte, stress, geldproblemen, relatieproblemen....zijn allemaal symptomen van belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn.

De grootste valkuil voor ondernemers is niet weten hoe je onderbewustzijn werkt.

Hooggevoeligheid betekent dat je veel, en vaak méér voelt dan een doorsnee mens. Voelen is een manier van toegang hebben tot informatie. Ieder voelt op haar/zijn eigen manier. Je gevoelens zijn je navigatiesysteem. Niet goed voelen = niet goed interpreteren wat je voelt = niet goed weten wat je behoeftes zijn = niet goed voor jezelf kunnen zorgen = daar komen 'vodden' van. En dit weerspiegelt zich in je bedrijf.

De grootste valkuil voor hooggevoelige ondernemers is niet weten hoe je gevoelens 'werken' - de vele prikkels uit je omgeving niet verwerkt krijgen.

Als jouw systeem er niet in slaagt om de informatie en prikkels die dagelijks binnenkomen effectief te verwerken, dan krijg je kortsluiting. Wij mensen zitten superslim in elkaar: bij overprikkeling worden die prikkels soms automatisch aan de kant gezet om verder te kunnen. Worden die gevoelens op een later tijdstip niet verwerkt, dan stapelen ze zich op in je lichaam en in je onderbewustzijn. Als dit een patroon wordt, dan creëert dat chronische stress en zelf fysieke symptomen zoals ziektes. Je begrijpt het goed: dit is hoe een burn-out en bore-out ontstaan.

De 1e helft van mijn leven liep ik óf compleet hyper óf half verdoofd rond. Eén voet op het gaspedaal, en de andere op de rem. Tegelijkertijd. Whoah! De impact op mijn lichaam hiervan was ongeloofelijk intens: chronische stress, overgewicht, hoofdpijn, rugletsels en meer. Ook de impact op mijn werk was niet mals: geen grenzen durven zetten, angst om het niet goed genoeg te doen, extreem perfectionisme, geen of 'verkeerde' beslissingen nemen, uitstelgedrag, mezelf voortdurend in twijfel trekken, onregelmatige geldstroom, me niet gewaardeerd voelen, enz. Bah, wat was dat onaangenaam en moeilijk! 

Onderschat niet hoe onverwerkte emoties invloed hebben op jouw bedrijf!

Hooggevoeligheid betekent niet dat je onvermijdelijk overprikkeld door het leven moet gaan. Het is een kwestie van 1) zorgen voor minder prikkels en 2) je gevoelens verwerken. Maar hoe doe je dat precies? Hoe ziet dat eruit? Helaas heb je dit niet of nauwelijks geleerd op school. Gelukkig is het nooit te laat om jezelf en je behoeftes beter te leren kennen. Deze vaardigheden kun je ontwikkelen: maakt niet uit hoe oud je bent of welke weg je al hebt afgelegd. Dit en meer leer je o.a. in de programma's van PrachtWerk.

Tot 2008 was ik een IT Consultant die voortdurend vastliep in (zelf)leiderschapkwesties. Zonder het te weten, was ik een seriële burn-outer. Toen mijn lichaam mij dwong om wakker te worden uit de nachtmerrie die mijn leven was geworden, vond ik eindelijk wat mijn eigen missie was. Talloze, zeer waardevolle workshops, therapieën, lichaamswerk en coachingstrajecten heb ik gevolgd. Toch ontbrak er telkens iets voor mij. 

Zelfs met alle praktische troeven in handen, kun je zitten vechten tegen windmolens. Kan dit ook voor jou de missing link zijn?

Die missing link vond ik in de ThetaHealing® Techniek. Het perspectief dat ik hierdoor kreeg, zorgde ervoor dat ik mezelf écht leerde kennen en dat de belemmerende overtuigingen die mij onbewust saboteerden, eens en voor altijd werden opgelost. De techniek is enorm veelzijdig, krachtig, efficiënt, en ... liefdevol. Je gaat nl. niet met je wil iets forceren, maar de oorzaak van je patronen veranderen zodat die geen invloed meer heeft in het hier en nu. Je krijgt dus kanjers van mooie inzichten over je bedrijf. Daarbovenop leer je ook hoe en welke acties te ondernemen voor hoe succes er voor jou uitziet. Niet iedereen droomt immers van hetzelfde. Vanhieruit is PrachtWerk ontstaan: een vorm van business coaching waarin je bij je innerlijk groeiproces wordt begeleid. Met eerbied en vreugde help ik jou als hooggevoelige ondernemer om met jouw bedrijf - jouw eigen prachtwerk!  - de impact te maken op de wereld die voor jou de bedoeling is. Jouw gevoeligheid is hierin een keiharde troef - ook al weet je dat nu misschien nog niet (genoeg). We leven in bijzondere tijden. Alles was wat je nodig hebt om evenwicht te brengen in je leven en werk, is beschikbaar. Ik help je met je onderbewustzijn, met waar je hart van zingt en je lichaam van straalt. Dit werk is waar hárd dromen en pragmatisch handelen elkaar ontmoeten.

Mijn onderbewustzijn beschermen is nu dagelijkse routine. Ik kijk geen TV, ga op kwetsbare momenten niet doelloos op internet surfen of naar de supermarkt, ik luister aandachtig naar wat mijn lichaam nodig heeft en ik wéét wat voor waardevols je kunt bereiken door aan je onderbewustzijn te werken met de ThetaHealing® Techniek. Soms neem ik beslissingen die initieel moeilijk voelen, maar die mijn werk gemakkelijker maken. Dit creëert vertrouwen en vrijheid. Hierdoor stroomt geld ook moeitelozer in mijn bedrijf. Dat geld helpt om nog beter voor mezelf en mijn geliefden te zorgen, en te investeren in supertoffe projecten. Ik weet dat mijn tijd waardevol is en vul die alleen nog in met dingen waar ik energie van krijg. Ik en mijn bedrijf blijven groeien en evolueren. Ik verveel me nooit en kies zelf het ritme waarop ik nieuwe dingen aanga. Vreugde voelen in mijn werk is dagelijkse kost. Ik gun dit iedereen zo hard...

Wil jij dit ook?

Bekijk dan zeker het aanbod of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Download ook zeker het gratis e-boek. Daarin krijg je alvast een voorproefje van de overtuigingen over vrijheid en innerlijk leiderschap die mij en vele andere ondernemers hebben geholpen om onze droomprojecten te realiseren.

Op een liefdevolle, duurzame, persoonlijke en collectieve evolutie!

Leila Kubegusa