Wow heel mooi. Werd er helemaal warm van, voel de liefde stromen. Ik merkte dat ik er best ook beweeglijk van werd. Dit voelt zo goed...

Sonja

Ik hou zo van dat soul gevoel!

Danielle

Met gesloten ogen en bij momenten een smile tot achter mijn oren... Heerlijk die passages 'ik moet niks', gewoon 'zijn'. Merci, Leila!

Sofie

 Afstemmen en opladen

weg stress, hello energie
welkom geluksstofjes

Herprogrammeer je onderbewustzijn

met liefdevolle, krachtige, verbindende en emotioneel mature woorden

 Hulp met je mooie missie

om je hemel op aarde te creëren
en voluit jezelf te (leren) zijn

  Love Tracks

  Het Album

----------------

Muziek om je op te laden

Ogen dicht en voelen

(of niet)

(doe lekker wat je zelf wilt)

Deze afstemmuziek is een oase. Om te bekomen van een wereld die soms gek lijkt te worden. Ze brengt je terug naar de liefde binnenin jezelf. Ze laadt je op. Een rustpunt. Meditatief, op een eigenwijze manier. Innerlijk werk op muziek. Affirmaties op vette beats. Lekker flowen. Liefdevolle woorden in je oren. Via je oren naar elke cel van je lichaam. Voedend. Koesterend. Vol vreugde. Ontwapenend. Kwetsbaar. Ontspannend. Aanmoedigend. Poëtisch. Verbindend. Helend. 

Heb net je album gedownload en ben aan het luisteren... Tegen een boom in het park.. Met dekentje en thermos koffie.. Hoe absoluut zaaaalig. Heel mijn joie de vivre gaat er van aan staan. Dankjewel liefste Leila.

Els

Zalige muziek, ik heb de tracks ondertussen gedownload op mijn gsm zodat ik ze regelmatig kan beluisteren tijdens mijn wandelingen. Ik heb dan telkens de neiging om altijd dezelfde nummers te beluisteren, zodat ik de teksten nadien als mantra steeds blijf herhalen. Zalig gewoon!

Alda

Zo schoon en wat een cadeau. Ik ben er nu naar aan het luisteren terwijl ik mijn boekhouding doe 🙂 Ik voel hoe het iets shift in me en me zachtjes in mijn center zet.

Sandra

Ik vind de tekst top, de stijl top, de muziek van zo'n hoog en zalig niveau.

Danielle

Ik word er helemaal relaxt van en opgewekt. Heel goed gedaan, mooi idee.

Barbara

Ik heb een hele grote glimlach hier! Wat fijn om naar te luisteren, voel er zoveel plezier in!

Linda