Het opschonen van je onbewuste belemmeringen verruimt je bewustzijn. Hierdoor ga je steeds betere beslissingen nemen voor je bedrijf. Je investering levert levenslang op.

 

Wat haal jij uit deze programma's?

Wat is de waarde voor jouw bedrijf?

Na het volgen van een businesscoaching programma, diverse challenges over marketing, social media & zichtbaarheid aangevuld met tientallen boeken en podcasts dacht ik helemaal klaar te zijn om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Tot bleek dat ik weerstand voelde, veel weerstand. Om één of andere reden die ik toen nog niet kon verklaren kwam het er maar niet van om alles wat ik geleerd had ook werkelijk te gaan toepassen.

Ik had intussen ook tientallen boeken over persoonlijke ontwikkeling gelezen waarin stond dat ik ‘echt moest voelen’ wat ik wilde bereiken. In die boeken stonden veel tips & trics maar dat ‘voelen’, daar kon ik me weinig bij voorstellen. Hoe doe je dat dan?

Toen kwam ik Leila tegen. Ik was getriggerd door wat ze vertelde over de invloed van onze onbewuste overtuigingen en na een tijdje twijfelen (is dit wel iets voor mij? gaat dit wel werken? is het niet te ‘spiritueel’? …) besloot ik haar programma te volgen. Vandaag was onze achtste en dus laatste sessie en wauw, wat een verschil!  Ik weet nu hoe ik kan voelen, luisteren naar mezelf, doen wat goed is voor mij zonder dat anderen daar nadeel van ondervinden. Onzekere gevoelens, diepgewortelde overtuigingen en twijfels hebben plaats gemaakt voor een weten dat van binnen komt, vage ideeën zijn vervangen door concrete doelen en voor het eerst heb ik nu écht het gevoel dat ik helemaal klaar ben om alles uit zowel het leven als mijn bedrijf te halen op een manier die past bij wie ik ben.


– Kathleen Steegmans, Artist & Graphic Designer | Mist Images