Hier op aarde, waar ik het meeste van hou

 

Luister nu!

 

 

Hoi, mijn naam is Leila Kubegusa!

Ik ben de oprichter van PrachtWerk, en de maker van de Love Tracks. Alles wat ik doe, heeft te maken met innerlijk werk, afstemmen, bewust manifesteren, gevoelens verwerken en beperkende overtuigingen opruimen. Momenteel maak ik unieke afstemmuziek en doe ik 1-op-1 trajecten innerlijk werk met ondernemers die werk maken van hun missie. 

In deze uitdagende tijden is afstemmen op jezelf, op je innerlijke bron, op je missie, op wat in jou leeft, essentieel. Als je je niet bewust afstemt, dan word je onherroepelijk beïnvloed door de luidste schreeuwers om je heen. 

Daarom heb ik deze tracks gemaakt. Love Tracks. Om lekker te flowen en heerlijk op te laden!

Hé, wat deed dit nummer met je?

Laat het weten in de comments hieronder!

8 Responses

 1. Greet Heylen
  | Reply

  Wat een prachtwerk dit broedwerk van jou! 😊 Heerlijke genieten, instant vreugde! Waar ik het meeste van hou hier op aarde, goh, de liefdevolle schoonheid van dit moment, … jouw stem te horen, de vogels op de achtergrond in de tuin, het zachte licht van lage zon die stilaan ondergaat, de warme lucht die ik inadem, alles en iedereen die ik in mijn hart draag, … dat ik kan leven, ervaren en creëren, hoe zot is dat, dat ik kan mens zijn… daar hou ik zo van hier op aarde.

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Dankjewel, Greet 🙏 En waaw, wat een heerlijke beschrijving van waar je ‘t meeste van houdt, hier op aarde.. 🙌❤

 2. Danielle
  | Reply

  … bracht me snel naar het willen beantwoorden van die vraag voor mezelf…
  Zo goed dat je bij de vraag blijft zonder die zelf te beantwoorden, Leila, helemaal open voor iedereen om voor zichzelf te mijmeren…
  Hier al een tijdje aan ‘t uitzoeken hoe manifestatie nu ei-gen-lijk het makkelijkst werkt… ik leerde dat je aantrekt waar je je focus op richt… wat mooi om herinnerd te worden aan waar ik het meeste van hou … automatisch richt ik zo mijn focus op waar ik het meeste van hou en manifesteer ik dát…

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Jaaa! Helemaal dat, Danielle. #lovit. ❤👏

 3. Veerle
  | Reply

  Oh wat doet het deugd om je stem te horen zo in de ochtend. Het doet me stil staan. Het opent mijn hart. Het brengt me rust.Het tovert een glimlach op mijn gezicht. Het doet me beseffen hoe mooi de aarde is en dankbaar te zijn voor alle kleine en grootse dingen.

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Jouw reactie tovert ook een glimlach op mijn gezicht! Wat heerlijk om dit te lezen, Veerle ❤🙏

 4. Sophie Dierickx
  | Reply

  Heerlijk nummer. Het deed me glimlachen, meebewegen op de muziek. En mijmeren waar ik allemaal van hou hier op aarde: mijn hart dat warm voelt, het leven dat moeiteloos stroomt, zijn en ervaren. En inderdaad gewoon ook: ik hou van hier op aarde zijn.

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Zalig 🥰Ik hou er ook van dat jij hier op aarde bent nu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *