Het gaat me lukken

 

Luister nu!

 

 

Hoi, mijn naam is Leila Kubegusa!

Ik ben de oprichter van PrachtWerk, en de maker van de Love Tracks. Alles wat ik doe, heeft te maken met innerlijk werk, afstemmen, bewust manifesteren, gevoelens verwerken en beperkende overtuigingen opruimen. Momenteel maak ik unieke afstemmuziek en doe ik 1-op-1 trajecten innerlijk werk met ondernemers die van hun missie hun bedrijf maken. 

In deze uitdagende tijden is afstemmen op jezelf, op je innerlijke bron, op je missie, op wat in jou leeft, essentieel. Als je je niet bewust afstemt, dan word je onherroepelijk beïnvloed door de luidste schreeuwers om je heen. 

Daarom heb ik deze tracks gemaakt. Love Tracks. Om lekker te flowen. Eerst dacht ik dat ze puur voor mezelf waren. Ik had er zo'n nood aan. En nu willen ze de wereld in. Oké dan. Delen is vermenigvuldigen. Enjoy!

Hé, wat deed dit nummer met je?

Laat het weten in de comments hieronder!

6 Responses

 1. Anna Noppen
  | Reply

  Dit is een nieuwe niche, jouw muziek Leila! I love every piece of it. Anna

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   😘

 2. Veerle
  | Reply

  Ik merk dat door de manier waarop je het zegt, dat ik de onzekerheid voel van die nieuwe stap, dat ik precies nog niet helemaal geloof: het gaat lukken. De manier waarop je het zegt is precies echt mijn innerlijke stem: ik denk: het gaat lukken, maar ik voel het nog niet helemaal. Durf ik helemaal in mijn kracht te gaan staan?

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Inderdaad, het ‘geloof’ is er nog niet of nog niet helemaal, want het nieuwe is er nog niet, je zit in die ongemakkelijke fase vlak daarvoor.. vandaar.. vertrouwen. En o wat zie ik jou graag in je kracht staan. En ‘helemaal’, tja, wat is helemaal..is het ooit ‘af’? Ik ga voor telkens een beetje meer.. En soms ga ik op mijn gezicht, en dan staan we weer op. Ik heb inmiddels ook een innerlijke stem die mij telkens weer aanmoedigt. Dat helpt om het vertrouwen sneller terug te voelen. 😘👊

 3. Sophie Dierickx
  | Reply

  Oooh, deze is fijn. Zachte, lieve aanmoedigingen als ik even vastzit. Kan me zo voorstellen dat ik deze beluister als ik er zelf even niet in geloof.

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Heerlijk ❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *