Dankbaar dat ik ben

 

Luister nu!

 

 

Hoi, mijn naam is Leila Kubegusa!

Ik ben de oprichter van PrachtWerk, en de maker van de Love Tracks. Alles wat ik doe, heeft te maken met innerlijk werk, afstemmen, bewust manifesteren, gevoelens verwerken en beperkende overtuigingen opruimen. Momenteel maak ik unieke afstemmuziek en doe ik 1-op-1 trajecten innerlijk werk met ondernemers die van hun missie hun bedrijf maken. 

In deze uitdagende tijden is afstemmen op jezelf, op je innerlijke bron, op je missie, op wat in jou leeft, essentieel. Als je je niet bewust afstemt, dan word je onherroepelijk beïnvloed door de luidste schreeuwers om je heen. 

Daarom heb ik deze tracks gemaakt. Love Tracks. Om lekker te flowen. Eerst dacht ik dat ze puur voor mezelf waren. Ik had er zo'n nood aan. En nu willen ze de wereld in. Oké dan. Delen is vermenigvuldigen. Enjoy!

Hé, wat deed dit nummer met je?

Laat het weten in de comments hieronder!

10 Responses

 1. Anna Noppen
  | Reply

  Dankbaarheid, onze individuele kracht, wat heb je dat zo mooi verwoord in jouw lyriek, love you, Anna

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Love you too Anna! ❤

 2. Greet Heylen
  | Reply

  Recht naar mijn hart. Wat word ik blij van deze song, yay! 🙂 Dankbaar dat ik ben om dit te ontvangen en verder te kunnen delen.

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Wat heerlijk om te lezen dat je blij wordt van deze song, Greet! 🤩🥳

 3. Veerle
  | Reply

  Dankbaar dat ik ben dat ik naar jouw stem mag luisteren. Een waar lichtpuntje in mijn dag. Dankbaar dat ik bén, dat ik hier mag zijn!

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Zo blij dat dit een lichtpuntje in je dag was 😊🙏

 4. Sophie Dierickx
  | Reply

  Zalig nummer. Ik kan het voelen! Ik heb meer dan genoeg. Dankbaar <3

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   🤩👊

 5. Ann Van Den Plas
  | Reply

  Dankbaar dat ik ben om jouw stem hier te horen. Ik heb alles wat ik nodig heb. Ik groei omdat het extra leuk. Wat een leuk gevoel. Dank uuuu, Leila!

  • Leila Kubegusa
   | Reply

   Hoe fantastisch om je hier te treffen, Ann! En wat fijn dat dit nummer je kon raken ✨😀🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *