If you want to go fast, go alone.

If you want to go far, go together.

Binnenkort starten we met een nieuwe Business Contactcirkel in Antwerpen.

Voor professionals op zoek naar gelijkgezinden en een hoge graad van emotionele regulering. 

Schrijf je in hieronder om als eerste op de hoogte te worden gebracht. Plaatsen zijn beperkt.

Voor wie?

Voor professionals op zoek naar groepswerk met gelijkgezinden en een hoge graad van emotionele regulering.

Door wie?

Leila Kubegusa en Karen Schroeven zijn hartsvriendinnen en soulsisters uit Antwerpen.

 

 

Leila Kubegusa (43) heeft 12 jaar voor grote bedrijven gewerkt als IT consultant in zowel ondersteunende als leiderschapsrollen. Sinds 2010 is ze professioneel aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft haar eigen bedrijf, PrachtWerk, waarmee ze ondernemers helpt met het opruimen van hun onbewuste overtuigingen die de groei van hun zaak belemmeren.

 

 

Karen Schroeven (53) is een freelance actrice met ruime ervaring in theater en de media. Door haar werk in bedrijfstrainingen heeft ze verfijnde vaardigheden ontwikkeld rond communicatie, leadership, ownership, leidinggeven, assertiviteit, veiligheid en teambuilding. Ze is al meer dan 20 jaar bewust aan het werk met diverse vormen van persoonlijke ontwikkeling.

 

Leila : "Karen en ik hebben elkaar leren kennen in 2015 tijdens een cirkel die toegankelijk was voor iedereen. Al snel besloten we dit samen met elkaar te doen, een op een. We herkenden in elkaar het verlangen naar een ruimer bewustzijn en een zeker gehalte van emotionele regulering die we niet terugvonden in bestaande cirkels omwille van de heterogene eigenschap van de groepen die zich vormden. We voelden ons belemmerd om verder te groeien dan het groepsgemiddelde."

 

Karen: "Leila nodigde me uit om als co-facilitator haar bestaande cirkel met haar studenten mee te faciliteren. De chemie tussen ons bleek krachtig, moeiteloos en voedend voor de deelnemers.  We kregen dorst naar meer. We voelden dat er meer ondernemers zoals wij op zoek zijn naar dat volgende niveau van emotionele ontwikkeling in een authentiek samenzijn. De veilige en mature bedding die we bieden en de manier waarop we die neerzetten, is, denk ik, uniek in Vlaanderen."

Wat?

Als je van je missie een succesvol bedrijf wilt maken, dan creëer je dat vanbinnenuit. Ook als professional in een leiderschapsrol word je in deze tijd uitgedaagd om je innerlijk leiderschap duurzaam te ontwikkelen. Het Nieuwe Leiderschap gaat immers over het stimuleren van de emotionele intelligentie en het unieke potentieel van jezelf en je medewerkers. Jouw mindset is daarom essentieel.

Context

Inmiddels weet je vast dat positief denken alleen, een oppervlakkige manier is om in het leven staan. Wat jouw unieke potentieel ontwikkelt, is jouw veerkracht en emotionele intelligentie. Met andere woorden: jouw capaciteit en vaardigheden om liefdevol aanwezig te kunnen blijven bij eender wat er zich aanbiedt in je leven, zowel het mooie als het moeilijke. In het hier en nu zijn betekent niet weglopen van je gevoelens maar er ook niet in verstrikt geraken.

Pas als je je gevoelens effectief verwerkt i.p.v. ze te verdrukken, kun je je werkelijkheid en je mindset duurzaam veranderen en, vormgeven aan wat je wilt creëren. Iedere dag opnieuw neem je grote of kleine beslissingen voor je bedrijf of voor je team op basis van je huidige mindset. Ieder nieuw inzicht dient zich op elk niveau van je mens-zijn te integreren: mentaal, emotioneel, somatisch en spiritueel. Iedere nieuwe 'shift' creëert daarom nieuwe mogelijkheden voor de kwaliteit en moeiteloosheid van het werk dat je doet.

De grootste valkuil voor ondernemers en leidinggevenden is niet weten hoe je onderbewustzijn werkt. De grootste valkuil voor diepbewuste, hooggevoelige en hoogbegaafde professionals is niet weten hoe je gevoelens werken. De grootste uitdaging voor deze doelgroep, is een veilige, mature bedding vinden om in groep je gevoelens en mindset te verkennen en te ontwikkelen. Dit is wat we je bieden in deze Business Contactcirkel.

Contactcirkel

Van zo lang we ons kunnen herinneren, komen mensen samen in een kring of cirkel om te helen, te groeien, naar elkaar te luisteren, verhalen te vertellen, iets te vieren, te rouwen. Kortom: om samen als gemeenschap die dingen te beleven en te delen die ons raken in het diepste van ons mens-zijn. Een cirkel is een sacrale ontmoetingsplaats waarin je je laat zien aan en je gezien wordt door elkaar.

Business

Wat je doet, IS niet wie je bent. Wel doe je wat je doet omwille van wie je bent. Je missie is dus nauw verbonden met waar jouw hart sneller van gaat kloppen - wat de reden dan ook is. Door vorm te geven aan waarvoor jij hier gekomen bent, stel je jezelf open om vreugde, zingeving en overvloed op elk gebied van je leven te ontvangen. Dit doen vanuit vertrouwen en in verbinding met gelijkgezinden, schept een onverwoestbare innerlijke kracht. Wat er in je leeft en verwerkt dient te worden, heeft een gigantische impact op hoe je je missie kunt neerzetten, dus op hoe je je bedrijf leidt en ontwikkelt.

Waarden

 • Vrijheid
 • Authenticiteit & Integriteit
 • Heelheid
 • Mededogen & Kindness
 • Wijsheid
 • Vertrouwen
 • (Zelf)Verantwoordelijkheid
 • Confidentialiteit & Privacy
 • Acceptatie
 • Onschuld & Speelsheid
 • Respect