Afstemmuziek

De noodzaak en aanleiding voor mijn eigen innerlijk werk

21/11/2021 - Vandaag is een speciale dag. Vandaag is de dag dat ik eindelijk helderheid heb over wat er met mij gebeurd is als kind tussen 0 en 4 jaar. Mijn overgrootmoeder was een narcistische sociopaat die een negerslaafje wou kweken om helemaal ten dienste te stellen voor zichzelf. Zij was een overlever van extreem extreem misbruik – priesters, nazi's, donkere magie en meer – die de 2 wereldoorlogen had overleefd, en gezworen had nooit meer slachtoffer te zijn daarna. Zo werd ze dader. Ze zag geen andere mogelijkheid. Ze was bang voor alles, en vooral voor het leven. Bang om alleen achter te blijven. Ze heeft mij oorspronkelijk afgepakt van mijn geboortemoeder, en was begonnen met mij te programmeren om haar slaafje te zijn. Ze stierf toen ik 4 was, en toen begon mijn terugreis naar mezelf.

 

Ik ging werk maken van mijn missie

Na heel wat zoeken en verkennen, besloot ik in 2010 mijn leven te wijden aan mijn heling, en ging professioneel met persoonlijke ontwikkeling aan de slag. Nu noem ik het 'innerlijk werk'. Ik gebruik alles wat voor mij heeft gewerkt en wat voor mijn klanten werkt.

Tot vorig jaar (2020) had ik al heel wat diep werk verricht om vanuit non-dualiteit te leven, en dus vanuit liefde en vertrouwen mijn werkelijkheid te creëren. En vooral: om uit te vissen hoe die werkelijkheid nu écht in elkaar zit. Hoe manifesteren werkt. Hoe diepgaande heling werkt. Hoe je die verrekte belemmerende overtuigingen verandert die maken dat je telkens weer vast komt te zitten in slachtofferschap en lijden. Ik wist pertinent dat er iets anders mogelijk was dan óf dader óf slachtoffer. Wat een reis is het geweest.

 

Persoonlijk en collectief : het is niet gescheiden

Vorig jaar maakte de C-shizzle heel wat los in mij. De patronen die toen superzichbaar werden, leefden nog steeds gedeeltelijk in mij: autoriteiten van buitenaf die je beliegen, bedriegen, en je meezuigen in iets wat niet voor je welzijn is, maar dat wel zo verkopen. En een onkunde om eruit te stappen. Angst om je innerlijke autonomie te kennen en volgen. Het is de tijd om die patronen collectief los te laten.

 

Impact van 'loslaten' op mijn fysieke lichaam

Ik dacht: ik laat dit dus gewoon lekker los. Maar wat ik niet had verwacht, was dat de onderdrukte emoties en toxines in mijn lichaam dan ook als een wervelwind bam loskwamen. En dat mijn lichaam dat niet echt aankon. Of ja, het kon het wél aan, want ik ben er nog, maar de symptomen waren superintens. Al mijn botten en gewrichten gingen zwaar aan de ontsteking. Ik voelde een ongekende pijn, overal in mijn lichaam, kon een tijd amper bewegen, stappen. Kon amper een glas opheffen met mijn handen. Het fysieke helingsproces kon beginnen. Danzij een combo van diepgaand innerlijk werk, de juiste supplementen, lichaamswerk, en veel, véééél liefde en geduld van mijn vrienden en van barmhartige vreemden, ben ik hier nog. En hoe!

 

Wanneer afstemmen moeilijk gaat

Gisteren kwamen dan eindelijk, in mijn dromen, de ontbrekende puzzelstukken. En ik begreep pas echt waarom ik vorig jaar, te midden van die hel, afstemmuziek ben beginnen maken. Ik had zo'n nood aan iets dat mij hielp om terug in mijn flow te komen. Want hoe ziek of miserabel je je ook voelt, je eigen realiteit creëren doe je dan nog steeds. Maar als je je superkut voelt, is het niet makkelijk om terug in dat vertrouwen te gaan. Zeker chronische fysieke pijn was echt niet mals voor zo'n gevoelig zieltje als ik. Emotionele pijn had ik al onder de knie. Dus begon ik op een dag spontaan afstemmuziek te 'channelen'. Plezier dat me dat gaf! En zowel het maken als het herbeluisteren ervan, brachten me telkens weer terug in mijn flow. Zodat ik met focus kon manifesteren wat ik nodig had om te helen. Wat een heerlijkheid. Zo dankbaar. Wat een opluchting.

 

Tijdelijk gratis het hele album

Dus vandaag vier ik het begin van het eind van de tunnel voor mezelf. (En ja, voor wie het zich afvraag: het heeft ook létterlijk met tunnels te maken.) En om dat te vieren, geef ik de afstemmuziek die ik vorig jaar maakte tijdelijk gratis weg. Deze tijden schreeuwen om eindelijk uit je kot te komen. Niet langer te zwijgen over wat je roert en raakt, over wat je wilt creëren, wat je niet meer wilt, wat belangrijk is voor je. Deze tijden vragen om in beweging te komen. Zo ook voor mij. Ik voel in elke cel dat er nog mensen deugd kunnen hebben aan deze muziek. Dat ik niet de enige ben die snakte naar een paradijs op aarde, naar échte verbinding met mezelf en met anderen. Wat ik wil creëren in deze pittige tijden, is een wereld waarin ieder mens z'n flow kan voelen, en vanuit vertrouwen en liefde z'n mooie bijdrage kan leveren aan dat paradijs op aarde. Whatever that looks like. Dat is aan jou en je bijzondere missie.

 

Kortingscode: flamingo

Dus als je em voelt, luister dan eens naar de samples van de afstemmuziek op de link hieronder. En als je voelt of denkt JA, dit wil ik, download dan gratis het volledige album, en gebruik de kortingscode 'flamingo'. Ja, je komt dan op mijn mailinglijst terecht enzo, dit innerlijk werk is tenslotte mijn broodwinning, maar als je daar verder niks mee wilt, kun je je meteen weer uitschrijven. No questions asked. Het album blijft van jou. Je kunt er eeuwig naar blijven luisteren.

Remember: Coupon Code = flamingo. En hier de link: https://prachtwerk.be/lovetracks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *