Hoe kan ik je van dienst zijn?

Mijn naam is Leila Kubegusa.

Ik heb een zwak voor bezielde ondernemers die van de wereld een mooiere plek willen maken.

Ik heb dat tedere gevoel 
voor elke zot, en elke dwaas 
die niemands knecht is, niemands baas
voor wie zich elke kudde sluit
- Herman Van Veen

Ik help diepbewuste ondernemers met het duurzaam veranderen van de belemmerende overtuigingen in hun onderbewustzijn die de groei van hun bedrijf tegenhouden.

Meestal herkennen zij zich in de eigenschappen toegeschreven aan HSP'ers, hooggevoeligen of hoogbegaafden.

 

HSP / Diepbewust / Hooggevoelig / Hoogbegaafd? What's in a word?

   Divergent denken

   Snel van begrip

   Leergierig

   Creatief

   Ondernemend

   Verlangen naar autonomie

   Veel waarnemen

   Nood aan integriteit en authenticiteit

   Geleid door intuïtie

   Moeite met hiërarchische structuren

   Groot rechtvaardigheidsgevoel

   Verlangen naar zingeving

Mijn achtergrond

Zelf herken ik me in deze eigenschappen. Al van in mijn kindertijd nam ik veel meer waar dan anderen om mij heen. Ik was me bewust van dingen waar niemand in mijn omgeving aandacht aan schonk. Doorgaans had ik bepaalde zaken sneller door dan anderen. Maar ik had ook meer tijd nodig om mijn gevoelens te verwerken. Helaas konden noch ikzelf noch mensen om mij heen begrijpen wat er met en in mij gebeurde, laat staan hoe hiermee om te gaan.

Bijgevolg heb ik de eerste helft van mijn leven zwaar overprikkeld, diep gefrustreerd en met weinig energie geleefd. Pas toen ik als volwassene begon te werken met de ThetaHealing® Techniek viel alles in zijn plooi: ik begon te begrijpen hoe ik in elkaar zat, wat mijn missie was en hoe ik mezelf het beste kon ontwikkelen. Ik gun dit iedereen die hier naar op zoek is voor zichzelf. Leven zonder grond onder je voeten is nefast voor de feestvreugde.

Mijn professionele leven begon met een internationale carrière als IT consultant. Eerst was het spelen met technologie. Dan kwam ik in leiderschapsrollen terecht. Bij het samenwerken en aansturen van teams, was ik vooral bezig met leiderschapsvormen, creative problem solving, conflictresolutie, communicatieprocessen, constructief onderhandelen en actief luisteren.

Na 12 jaar was ik echter opgebrand. Enerzijds (her)kende ik de grenzen en signalen van mijn lichaam niet. Anderzijds vond ik enkele belangrijke persoonlijke waarden niet terug in het bedrijf waarvoor ik werkte: integriteit, transparantie, vertrouwen, bezieling en vreugde. Werken, louter om winst te maximaliseren, daar werd ik doodongelukkig van.

 

PrachtWerk presenteert: de ThetaHealing® Techniek

Toen ik begon te werken met de bijzondere ThetaHealing® Techniek van Vianna Stibal, wist ik meteen dat ik mijn vaardigheden hierin ten volle wou ontwikkelen. Ik vond dat ik hier mensen echt mee kon helpen: om met intense veranderingen om te gaan, om je unieke potentieel te ontwikkelen, om (gemakkelijker) te leren leven en werken in vertrouwen en vrijheid, om jezelf écht te leren kennen door je authentieke gevoelens en eventuele onopgeloste trauma's te verwerken. Voor dit laatste heb ik ook uitgebreid de link tussen onze overtuigingen, emoties, patronen en ons fysieke lichaam bestudeerd.

De diepgang van dit werk is dat je op een duurzame manier de onbewuste blokkades opruimt die je hebt meegekregen van je kindertijd, voorouders, DNA, collectief gedachtengoed en meer. De natuurlijke wisselwerking tussen je emoties en je fysieke lichaam komt hierdoor in evenwicht.

 

Visie

Mijn visie is dat het oplossen van onze belemmerende overtuigingen leidt tot het helen van de innerlijke wonden waar we ons niet altijd van bewust zijn. Op collectief vlak heeft dit een duurzame en serene socio-economische evolutie tot gevolg. Zowel in Vlaanderen, Nederland alsook wereldwijd verlangen wij mensen immers naar vrede en vervulling. Zeker in deze tijden van overgang. Het welzijn van ieder individu is van belang en heeft een liefdevol domino-effect op de samenleving. Als jij van je missie je bedrijf wil maken, zul je erg baat hebben met PrachtWerk.

Jij als hooggevoelig en hoogbegaafd ondernemer speelt een belangrijke rol: de wereld wacht met bonzend hart op jouw creativiteit en initiatief.

Er is een beweging aan de gang op aarde, zonder centrale leider of instituut, van mensen die bewust hun eigen kracht ontwikkelen. Vanbinnenuit. Deze beweging is de wereld aan het beïnvloeden op een positieve manier.

 

Groeien in je bewustzijn, is groeien met je bedrijf. Simpel.

Toen ik zelf de overstap maakte van werknemer naar zelfstandige in 2010, kwam mijn persoonlijke groei in een onverwachte versnelling terecht. Mijn leven inrichten zonder dat een werkgever of andere autoriteit me vertelde wat ik moest doen, was nieuw. Het vereiste dat ik verfijnde vaardigheden ontwikkelde om in vertrouwen, vrijheid en overvloed te leven zonder opnieuw in een burn-out te sukkelen. Hierdoor namen de kwaliteit en vreugde in mijn persoonlijke en professionele relaties met anderen aanzienlijk toe. Dit proces bracht mij diepe persoonlijke heling en inzichten over hoe ons individueel succes impact heeft op wat er collectief speelt in de wereld. Het heeft me zachter en sterker gemaakt tegelijkertijd. Ik vind het compleet heerlijk en een grote eer om andere ondernemers te mogen begeleiden in hun meest kwetsbare processen om hun dierbaarste werk neer te zetten.

 

Geïnspireerd?

Hier kun je een afspraak maken voor een verkenningsgesprek. Ik werk met ongeveer 40 ondernemers per jaar die na een vrijblijvend kennismakingsgesprek een klik voelden en besloten de sprong te wagen. Hier lees je enkele van hun succesverhalen.

Ben jij een hooggevoelige of hoogbegaafde ondernemer die met je hart en kennis ten dienste wil staan van anderen zonder jezelf te kort te doen? En zoek je iets dat je naar het volgende niveau kan brengen? (Hoe dat er dan ook uitziet voor jou specifiek!) Iets waar je jezelf en je klanten een echt cadeau mee doet? Laat dan zeker van je horen. Hoe meer mensen hun puurste potentieel ontplooien, hoe zoeter de dans en ons paradijs op aarde zullen zijn. Dit werk is waar hárd dromen en pragmatisch handelen elkaar ontmoeten.

Op een liefdevolle, duurzame, persoonlijke en collectieve evolutie!Leila Kubegusa

Graag een verkenningsgesprek?

Vul het contactformulier in

Of bel +32 (0) 483/408.366

De beste momenten om te bellen zijn op weekdagen tussen 10 en 13u.

         

Meer weten over mij?

 Lees mijn blog "Ondernemen tussen Liefde & Angst" 

Check mijn professionele achtergrond op Linked In

Laat je inspireren op Facebook